'Du er lidt af en verdensmand hva' bogprojekt 2007-2008

Under tilrettelæggelse i samarbejde med anerkendt forlag + designhus.

En uformel hybrid af en uformel livsstils- (arkitektur-) og kunstbog fyldt med 200-300 perpetri tegninger med moderne mennesker i moderne øjeblikke i moderne og ikke helt så moderne scenografier. Modern living-begrebet og –bølgen set gennem humoristiske, kærligt ironiske og vemodigt reflekterende briller.


Man kan sige at bogen er fyldt med tegnede scener/filmscener i et arkitekt-æstetisk modern-living univers for alle os i Asthetic Living segmentet i vores gennemdesignede iscenesatte omgivelser med vores indbyggede drømme om et liv i perfekt lounge-balance, vores snak om rustikke sommerferieoplevelser, vores besvimelsen nær når maden er ægte ind til benet autentisk med det der twist osv. Men også et univers hvor vi pludselig står helt tomhændede i selskab med følelsen af regn på en europæisk plads, fornemmelsen af lys hen under aften.

Ikke et smalt, skævt, intellektuelt projekt, men meget mere som et populært, umiddelbart tilgængeligt, stort-og-småt-direkte-fra-arbejdsbordet-håndholdt personligt projekt. Hertil tilsat en slick smartness/en air af cool lounge-overflade og hvid lethed.
Et uhierarkisk sammensurium af meget stof, et flow.

En on the move modern 'bible'. En bog man tager med i sommerhus eller bladrer igennem i en lufthavnsterminal på vej mod Zürich.

NB. Hen af vejen et box-sæt, en serie. Heriblandt en LUFTHAVNS-edition, en SOMMER-edition, en VED VANDET-edition, en VI-KØRER-BIL-edition, en VI-FESTER-edition, en DINING-edition.