Notebook project efterår 2006-Jeg tegner tit i sorte notesbøger med spiralryg. 20x20cm/25x25cm. Det er den flertydige ’modern living’-verden jeg forsøger at indfange i en kombination af tegninger og tekst. Jeg ved godt 'modern living' er sådan en slidt, smart floskel. Lad os bare sige, at man skal forstå termen med et blødt bid af ironi.

Tegningerne er enkle, spinkle skitseagtige stregtegninger – ligesom tilfældige, undervejs – i sort tusch evt. med farvefelter hist og her (farvekridt). Tegningerne står så næsten altid sammen med kommenterende tekster – som regel bare et kort udsagn (’alpekærlighed’/’jeg kan godt li’ tankstationer om aftenen’/’moderne bar’/’melankoli ved indflyvning til Zürich’/’store sky og lille sky eller rettere vejen til Garmisch Partenkirchen/’den blå time kunne man godt sige’/’det regner’), eller en ultrakort kortprosatekst, et par linier, eller replikker a la ’har I ikke lyst til at blive til i morgen’/’nu holder du ikke en af dine teatralske taler vel’/’herlig terrasse’/ eller ’hvis vi kører nu, hvornår er vi så i Geneve'. Altså en værkform hvor tegning og tekst er ligeværdige dele og optræder samtidigt på papiret.

I deres instant-coffee-agtige tilblivelse synes jeg, tegningerne i notesbøgerne får deres egen umiddelbare kraft. De bliver ikke for færdige. De er en slags tegnede polaroid-fotos af ting og sager i vores moderne liv lige nu. Tegnede filmscener til film der ikke er indspillet.

Mine notesbøger indeholder mange hundrede tegninger. Tegningerne er råstof til mange af mine enkelte projekter.