The Tækker Drawings 1-10 maj 08


Lidt ligesom i instruktøren Greenaways formidable og formidabelt intelligente film om tegneren, der - i barokkens England, af en adelsfamilie - engageres til at producere en række tegninger af deres herresæde, er perpetri ”hidkaldt” til at producere en række tegninger om livet og værdierne i den moderne virksomhed Tækker Group.

Tegningernes motiver og indhold var ikke defineret på forhånd. Det stod til gengæld klart at tegningerne og den efterfølgende bearbejdning har et klart mål: at fange og gribe liv og værdier i Tækker Group. Tegningernes antal stod også klart: 9 eller 10.

perpetri er jo antiautoritær, humoristisk/fjollet og eftertænksom. Det var derfor at forvente, at tegningerne, ”The Tækker Drawings”, opererer med brod, kærlig ironi, naivitet og anarkistiske tangenter ud mod noget der kan føre til underfundig eftertanke. Og det gør de så.

De 10 tegninger er udviklet og kondenseret gennem flere sessions med Birgitte Munk/Human Indoor og Jørn Tækker. De 10 tegninger er ikke afleveret i traditionel glas og ramme, men råt på kraftigt hvidt A4papir. Værkernes endelige præsentations-form står åben.

Klik her for all The Tækker Drawings 1-10