perpetri får mere kant september09


Proclamation man kan også sige at han bliver mere sur. Men det er godt at det er sådan. Han er ved at træde i karakter. Bevares, han er stadig venlig og supersamarbejdende, men han gider ikke mere det der konsensussøgende sleske überdiplomati. Det er også godt for opgaverne, at han har fået det sådan. Endnu mere kant. perpetri har ganske enkelt meget tit bare fat i den lange ende. Nogen gange skal skabet bare stå hvor det skal stå.

Kan du gi' et eksempel på den der meksikanske western-attitude, kan du det perpetri. Jamen det er jo det jeg ka'. Se her, hvad der længere nede her på websitet bliver sagt af perpetri i forbindelse med ovenstående billede fra perpetris udsmykningsprojekt til et nyt dansk uddannelsessted:

Hvorfor står der "la cantina total". Hvorfor pludseligt på spansk (det her er til en uddannelsesinstitution i DK Varde). Nedenunder på dansk: "total smørrebrødsagtigt". Ulogisk (der mangler også et t i total). Hvorfor bemærkningen om at KANTINEN rent grafisk skulle have været rykket helt hen mod højre ved glas-fløjdørene (hvorfor har de så ikke gjort det). Spørgsmålene tårner sig op. Der mangler logisk fejlfri konsistent sammenhæng i det her. Uha bankmand. Netop. Skal jeg skære det ud i pap. Hvornår har logik fejlfrit velordnet været egentligt oplivende og livsbrusende sexet. Nej, vel.