How many black fir trees to be in "What are you guys doing? Nothing really" - wall painting for the EAAA, October 2018Der er mange grantræer i scenen til Innovatoriet på EAAA. Nogle af dem fremstår helt mørke - som silhuetter -, mens hovedparten er lyse. Men nu tipper balancen efterhånden som den fysiske udførelse af udsmykningen skrider frem. 

Vi er nu sikre på at - vi fra startstadiet, hvor ingen træer var sorte, over mellemstadiet hvor tre hvide blev til to sorte grantræer - nu står overfor at fire sorte grantræer bliver slutresultatet. 

På nederste udgave af tegningsunderlaget til den tredje af i alt 6 udsmykninger fordelt i hele hovedbygningen på EAAA, ser man de to 'seneste' sorte grantræer tilføjet som henholdsvis yderste afgrænsning mod venstre og yderste mod højre. Dermed er vi oppe på 4 sorte. Det kan virke konservativt - sådan en indramning - men det er et greb som vi synes samler og fortætter den vægflade scenen udspiller sig på, skaber en sekvens og forstærker den grafiske sort-hvid dynamik.

Udsmykning no.3 af 6 - EAAA, Hovedbygningen, Innovatoriet, Aarhus, DK.
Værktitel: "Hvad laver I? Ikke noget særligt."
Str.: 12,5 x 3,5 m.